Yleistä

JJ-Lihan luomutila sijaitsee Iin Ojakylässä, n.20km Oulusta pohjoiseen. JJ-Lihan taustalla häärivät Juuso ja Marjo, sekä lapset Kalle ja Lilja. Juuson toimenkuvaan kuuluu maanviljelys, karjanhoito ja koneurakointi.

Juuso sai ensikosketuksensa karjankasvatukseen jo lapsena ja siitä jäi polte eläinten pitoon. Tällä vuosikymmenellä hankittu tila oli vuonna 2013 siinä kunnossa, että karjan pito tilalla oli mahdollista. Aluksi tilalle hankittiin neljä sonnia ja lihaa myytiin harrastelumielessä vakioituneelle asiakaskunnalle.

Hiljalleen tavoitteet kasvoivat lihan suoramyyntiin tilalta ja kasvatettavaksi roduksi valikoitui ulkokasvatuksessa hyvin kestävä pohjoissuomenkarja. Tällä hetkellä tilalla asuu 80 sonnia. Tilalla asuu myös harrastehevosia ja siitostammoja, alkuperäisrodun edustajia tietysti, suomenhevosia.

Alusta asti oli selvää että luonnonmukaisuus eläintenpidossa ja viljelyssä kiinnostaa. Siirtymävaihe luomuun kesti kaksi vuotta, jonka saaminen edellytti tiettyjen luonnonmukaisuuteen perustuvien tuotantosäädösten noudattamista. 1.5.2018 alkaen JJ-Liha on ollut virallisesti luomutila.

Myymme naudanlihaa omalta tilalta suoraan kuluttajille ja ravintoloille ilman välikäsiä. 

Lihaa on koko ajan saatavilla tuoreena ja tuorepakasteena.
Ilmoitamme lihakaupan tarkemmista aukioloajoista nettisivuilla, Facebookissa ja uutiskirjeellä.

Tilaa uutiskirje

Tilaa JJ-Lihan uutiskirje niin pysyt ajantasalla uusimmista lihaeristä, myyntipäivistä, tapahtumista sekä muista ajankohtaisista asioista.